top of page
Applying Face Cream

Palaa etusivulle.

Cryo21 -terapialla voidaan tehdä myös huulihoitoja

Antiage kasvoihoito kiinteyttää ja kohottaa

Cryo21 kasvohoitoa voidaan käyttää tehokkaasti kiinteyttävänä ja ihoa kirkastavana hoitona kasvojen, kaulan ja decolteen alueelle. Vaikeammatkin alueet, kuten silmäpussit, couperosa, kaksoisleuan poisto ja kiinteytys onnistuvat myös Cryo21 -terapialla. Paras tulos saadaan n. 3-5 hoidon sarjoina.

Salaisuus nuorekkaaseen, raikkaaseen ja kiinteään ihoon!

 

Kylmän vaikutukseen perustuvia hoitomenetelmiä on käytetty jo vuosia kauneushoidossa, sillä kylmällä on tunnettu ja tehokas vaikutus ihon nuorekkuuden ja kimmoisuuden ylläpitoon. Kasvojen ja kaulan alueelle tarkoitetut ikääntymistä hidastavat ja ihoa kiinteyttävät Cryo21 -hoidot stimuloivat ihosolujen uudistumista, ihon verenkiertoa, lymfakiertoa, sekä kollageenin ja elastiinin tuotantoa ihon syvimmissä kerroksissa. Tuloksena saadaan kiinteämpi, nuorekkaampi ja pehmeämpi iho!

TURVALLINEN JA TEHOKAS KASVOJEN ALUEEN HOITOON

Cryo21 -terapialla pehmeämpi ja kiinteämpi iho.

Cryo21-terapialla hoidetaan tehokkaasti kasvojen alueen ongelmakohtia

Erityisellä Cryo21 hoito-ohjelmalla ihon verenkiertoa elvytetään alhaisen lämpötilan vaikutuksella. Hoidon avulla kudosten hapensaanti lisääntyy ja hoitavien entsyymien pääsy kudoksiin
paranee. Ihon kimmoisuus palautuu ja ihon kollageenin ja elastiinin tuotanto elpyy. Ihonalainen lymfakierto aktivoituu, josta seuraa kuona-aineiden poistuminen ihonalaisista kerroksista. ''Hyvinvointi''-endorfiinit taistelevat väsymyksen merkkejä vastaan ja kasvojen iho näyttää hoidon jälkeen kimmoisalta ja raikkaalta.

bottom of page