top of page

KUMPPANUUS

Cryo- ja/tai DEP-kumppanuus on todistetusti toimiva konsepti. Haemme nyt sopivia kumppaneita mukaan perheeseen. Cryo- ja DEP-kumppaneiden verkosto kasvaa nyt vauhdilla ja asiakastyytyväisyys on huippuluokkaa.

cryo21
DEP tai cryo kumppani

Tervetuloa kumppaniksi!

Tälle sivulle olemme koonneet ajankohtaista tietoa kumppaneille ja kumppaniohjelmasta kiinnostuneille uusille tulokkaille. Kerro meille tarinasi ja lähetä hakemus jo tänään.

Kumppanuus

Perheemme jäsenet ovat valikoituja kauneudenhoidon tai terveydenhuollon ammattilaisia, jotka tarjoavat ratkaisuja asiakkaiden esteettisiin ja/tai fysiologisiin haasteisiin ja ongelmiin.

Arvostamme

Kokemusta laitehoidoista ja ymmärrystä myös laitteiden teknologiasta. Lisäksi sinulta löytyy alan koulutus, sopiva asiakaskunta ja aikaa/motivaatiota uuden opetteluun. Somen perusteet on hallussa ja riittävästi kilometrejä takana elämässä.

Edellytämme

Kokemus kauneudenhoitoalasta tai fysioterapiasta on eduksi, mutta ei pakollista. Sinulla on oma yritys ja olet valmis tekemään oikeasti töitä myös virka-ajan ulkopuolella. Talouspuoli on kunnossa ja muutenkin puhtoinen tausta on plussaa. Luonnollisesti myös alan koulutus löytyy mapista.

Tarjoamme

Valmiin konseptin ja avaimet unelman toteutukseen. Meiltä saat valmiit hoito-ohjelmat, laadukkaat eurooppalaiset hoitolaitteet ja hoitoaineet sekä laitehuollot. Autamme markkinoinnissa, koulutamme henkilöstön ja järjestämme säännöllisiä lisäkoulutuksia uusille hoitomenetelmille. 

KUMPPANUUDEN ARVOT

Alueellinen kumppaniverkosto laajenee vauhdilla ja kokemusten perusteella meillä on nyt aika tarkasti profiloituna ns. "ihannekumppanuus". Haemme kumppaneiksi yrittäjävetoisia hoitoloita, joilla on jo kokemusta laitehoidoista (esim. meso, hifu, prx, profhilo), sopiva asiakaskunta (esim. naiset +40v.), hoitotulosten rima korkealla ja oman työn arvostus näkyy myös palvelujen hinnoittelussa. Jos nämä viisi ehtoa täyttyvät ja teitä aidosti kiinnostaa lisätä DEP-hoidot liiketoiminnan yhdeksi kärjeksi, niin vastaa alla muutamaan kysymykseen ja kerro meille tarinasi. Käymme ehdokkaat läpi aluekumppanin kanssa ja jos kiinnostus on molemminpuoleista, niin järjestetään etätreffit ja jutellaan tarkemmin. Alueellisesti valitsemme aina vain yhden kumppanin, koska lopulta liika kilpailu kääntyisi koko verkostoa vastaan. Meille kumppanihoitolat eivät ole keskenään kilpailijoita, vaan yhteistyökumppaneita, jotka jakavat keskenään kokemuksia ja käytännön kautta opittua tietotaitoa. Se on yksi verkoston arvokkaimmista lisäarvoista ja siitä pidämme kiinni myös tulevaisuudessa. Voit vapaasti kysyä kokemuksia myös nykyisiltä kumppaneilta.

Kerro meille tarinasi ja liity  perheeseen!

Kumppaniohjjelma

Katso tarkemmat kuvaukset kumppaneiden eduista ja edellytyksistä ohjelman esittelystä ja lähetä meille tarinasi viereisellä lomakkeella. Voit myös soittaa milloin tahansa 044 4915909, niin jutellaan tarkemmin.

mattioli engineering
Dui Clinique
cryo21
21 equipmet

Kiitos, palaamme pian!

KUMPPANEILLE

Ajankohtaista

Tulevat koulutukset

Tapahtumat

Kumppaneiden kertomaa

Keskustelufoorumi

Avoin kanava kaikille kumppaneille hoitoihin ja laitteisiin liittyviin kysymyksiin ja innovaatioihin. Aina voi oppia jotain uutta ja kaikkea ei tarvitse itse kehittää :-)

Tukimateriaalit

Hoito-ohjelmat

Laitteiden käyttöohjeet

Markkinointi

Hinnastot

bottom of page