top of page

Yritykset taustalla...

Taustatiimissä yhdistyy kymmenien vuosien kokemus esteettisistä kauneudenhoitolaitteista, fysioterapiasta, holistisesta ravitsemuksesta ja ihonhoidosta sekä kasvo- ja vartalohoitoihin käytettävistä hoito- ja täyteaineista. Meille kelpaa vain paras ja samaa laatua tarjoamme myös hoitolakumppaneillemme ja heidän asiakkailleen. Patentoidut ja palkitut Euroopassa valmistetut hoitolaitteet edustavat uusinta teknologiaa ja ovat oman sektorinsa edelläkävijöitä. Myös uusien kumppaneiden valinnassa pidämme riman korkealla, joten sama korkeatasoinen laatu heijastuu suoraan myös yksilöllisiin hoitomenetelmiin. Konseptin tärkeimpänä tavoitteena on ratkaista asiakkaiden esteettisiä haasteita ja me tarjoamme siihen työkalut ja valmiit hoito-ohjelmat. Meidän palkintomme tulee asiakaspalautteen kautta. 

DEP 1_edited.jpg

Jaakonkatu 2

06120 Vantaa

Finland

Fysio Fox toimii hoitolaitteiden ja hoito- ja täyteaineiden virallisena maahantuojana Suomessa. Me järjestämme myös koulutukset ja laitehuollot. Meidän tärkein tehtävämme on tuoda kumppaneille lisää liikevaihtoa, joten olemme tukena markkinoinnin käynnistyksessä ja tarvittaessa myös rahoituksen järjestämisessä. 

Farmannsveien 18-22 3111 Tønsberg

Norway

DUI Clinique brändin Brändin taustalta löytyvät Audrey Wong Mortensen ja Nils Mortensen, jotka ovat yli 30 vuoden ajan kehittäneet laitteita ja menetelmiä ihonhoitoon ja myös hiuspohjan hoitoihin. Audrey on tuttu ja arvostettu nimi myös monien suomalaisten ihonhoidon ammattilaisten keskuudessa ja monet ovat vuosien varrella osallistuneet hänen koulutuksiinsa. Vastaavasti Nilsillä on yli 30 vuoden kokemus esteettisten kauneudenhoitolaitteiden ja hiustenlähtöä ehkäisevien ratkaisujen myynnistä ja kehityksestä.

2007-2010

University Name

This is your Education description. Concisely describe your degree and any other highlights of your studies. Make sure to include relevant skills, accomplishments, and milestones gained. Don’t forget to adjust the timeframe in the subtitle.

Get in Touch

123-456-7890 

  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • Instagram
bottom of page