top of page
pexels-neosiam-579216.jpg
Cryo-maahantuoja-jääpalat

Cryo21

Sana "cryo" on johdettu kreikan sanasta "kryos", joka tarkoittaa jääkylmää. Cryo -hoidon tekniikka syntyi Amerikassa Massachusettsin yleissairaalan ja Harvardin yliopiston tutkijoiden ansiosta. Tämä on Food and Drug Administration (FDA) sekä American Academy of Cosmetic Surgery`n hyväksymä hoitomenetelmä.

pexels-james-cheney-7002768.jpg
heidin-cryo21hoito

TOIMINTA JA VAIKUTUKSET IHMISKEHOON

Toiminta ja vaikutukset kehoon:

Cryo21-hoito on uusin ns. rasvan jäädytys menetelmä, jossa liikuteltava hoitopää pitää lämpötilan -5°C ja -10°C, asteen välillä vähentäen asteittain ihoalueen lämpötilaa 34℃ asteesta 8 ℃ asteeseen. Rasvaiset rasvasolut ovat herkempiä kylmälle kuin ympäröivä alue ja rasvasolun jäähtyessä alkaa prosessi , jota kutsutaan apoptoosiksi. Apoptoosi johtaa asteittaiseen rasvasolujen degeneroitumiseen eli rappeutumiseen (lahoamiseen) ja näin kuolleiden rasvasolujen poistumiseen. Tämä tarkoittaa, että noin 20 % rasvasoluista huuhtoutuu pois kehon normaalin aineenvaihdunnan, imuneste- eli lymfajärjestelmän, kautta. Apoptoosi käynnistyy ilman, että asiakas tuntee kylmää. Hoito alueella tuntuu viileältä hieronnalta.

 

- Cryo 21 Clinic | Cryo maahantuoja | Finland 

Koska Cryo21-hoidolla muotoillaan vartaloa hoitopäällä käsitellen, menetelmä toimii koko vartalolle, jopa vaikeammin saavutettaville osille. Vatsarasva, kaksoisleuka, selkäpoimut, allit, ”ratsupaikka” lonkat sekä selluliitti alueet - näitä kaikkia voidaan hoitaa.

rasvan-hajoaminen-rasvasolussa

Selluliitti itsessään on ihon epätasaisuutena näkyvä sidekudosta sisältävä rasvakertymä: sidekudokseen on kertynyt liikaa rasvaa, nestettä ja kuona-aineita. Lääketieteessä selluliitti tarkoittaa ihon sidekudoskerroksen tulehdusta. Selluliitti ei ole kuitenkaan sairaus, vaikka se nimensä mukaisesti viittaakin tulehdukseen (lat. cellula = solu ja itis = tulehdus).

Rasvasolut ovat ryhmittyneet suuriksi rykelmiksi eli noduleiksi ja niitä ympäroi säikeinen kudos. Tällöin veren- ja imunestekierto häiriintyvät, jolloin solujen aineenvaihdunta ja hapensaanti hidastuvat.

Selluliitti on kudosten rasva- ja vesipitoisuuden sekä verenkierron paikallinen häiriötila, eräänlainen “tukehtuminen” kudoksissa, johon liittyvä kudosrappeutuminen on samantapaista kuin vanhenemisilmiössä. Kylmähoito vaikuttaa tehokkaasti verenkiertoon kuljettamalla kudoksiin happea ja näin parantaen mikroverenkierron virtausta.

 

Kapillaarit, orvaskesi, dermis sekä lihakset ylläpitävät olotilaansa poistamalla aineenvaihduntajätteitä. Lisäksi syvän dermiksen jäähdytys stimuloi fibroblastien toimintaa lisäämällä uusien kollageeni- ja elastiinikuitujen lisääntymissynteesiä: kun iho saa lämpöshokin, kollageenin ja elastiinin tuotanto lisääntyy, jolloin ihosta tulee kireämpi ja kimmoisampi.

normaali-iho-vs-selluliitti
hypodermis

Cryo21-hoito ei ole laihdutusmenetelmä, mutta tulokset ovat pysyviä niin kauan kuin paino pysyy yllä. Noin kuuden (6) hoidon jälkeen on tavallista, että asiakas on menettänyt useita senttimetrejä ja pudottanut muutamia kokoja. Prosessi kestää kehossa yksilöllisesti n. 14-20 päivää.

HOIDON TURVALLISUUS

 

Cryo21 -hoito on markkinoiden innovatiivisin ei-kirurginen hoitomenetelmä. Cryo21 -hoidolla voidaan käsitellä useita eri alueita ja sillä on välitön vaikutus. Hoidon alussa tulee kylmän tunnetta ja hoitokerran lopussa hoidettavalla aluella saattaa näkyä pientä punoitusta. Hoitomenetelmä on CE-hyväksytty, täysin turvallinen ja kivuton, ilman minkäänlaisia sivuvaikutuksia.

kylmähoidon-käsiteltävät-alueet

CRYO 21® TULOKSET

 

Tulokset ovat mitattavia ja näkyviä heti ensimmäisestä hoidosta lähtien.

Hoitokertojen tarve riippuu ongelman laajuudesta ja halutusta lopputuloksesta.

heidin-cryo21hoito2
heidin-cryo21hoito3

Nostamalla ja alentamalla sidekudoksen lämpötilaa, sekä aktivoimalla fibroblastit tuottamaan uutta kollageenia ja elastiinia saadaan aikaan paine kudokseen.(Fibroblastien tehtävä on säilyttää sidekudosten rakenteellinen eheys muodostamalla sidekudokseen säiemäisiä valkuaisaineita.)​

 

Kasvojen ja kaulan alueelle tarkoitetut ikääntymistä hidastavat ja ihoa kiinteyttävät Cryo21 -hoidot stimuloivat ihosolujen uudistumista, ihon verenkiertoa, lymfakiertoa, sekä kollageenin ja elastiinin tuotantoa ihon syvimmissä kerroksissa. Tuloksena saadaan kiinteämpi ja nuorekkaampi kaunis iho.

heidin-cryo21hoito4
jäävesi-cryo21

Varmista ihosi puhtaus ennen hoitoon tuloa. Älä myöskään käytä itseruskettavia tai muita vastaavanlaisia voiteita hoitopäivänä.

Cryo21 -hoitoa ei suositella henkilöille, jotka ovat alle 18 vuotiaita, joilla on laskimotulehdus tai pinnallinen laskimotulehdus, suonikohjut käsiteltävällä alueella, tehty elinsiirto, laitettu tyräverkko, Raynaudin oireyhtymä (kylmäallergia), munuaistulehdus dialyysihoidolla, diabetes, epilepsia, syöpäsairaus tai ovat raskaana. Cryo21-hoitoa ei suositella alueille, joihin on otettu Botox-hoitoa.

bottom of page