top of page
Osmo-Therm-m-5-sonder_Frilagt_P5199316-1024x768.png
Kuva1.png

LÄMPÖÄ, KYLMÄÄ JA MIKROVIRTA- SÄHKÖSTIMULAATIOITA PARHAAN TULOKSEN SAAVUTTAMISEEN

Osmo Therm 21 hyödyntää lämpöä  ja kylmää, sekä kahta mikrovirta- sähköstimulaatio hoitoa tasitellessaan selluliittia, ylimääräistä paikallista rasvaa sekä roikkuvaa ihoa vastaan antaen samalla asiakkaalle hyvää oloa ja elinvoiman tunnetta.

OsmoTherm 21 on tarkoitettu kauneudenhoitoon, fysioterapiaan, lihasten palautukseen sekä kivun hoitoon. Se sisältää monta toimintoa, kuten Cryo 21 kylmähoito, + lämpöhoito + mikrovirta- sähköstimulaatiohoito.(Mikrovirrat ovat matalan intensiteetin virtoja, joilla stimuloidaan solujen uusiutumisprosesseja sekä nesteenkiertoa (lymfahoitoa).

Kuva2.png
Kuva3.jpg

VATSAN SEUDUN HOITO ENNEN JA JÄLKEEN

LÄMMÖN JA KYLMÄN VUOROTTELU LUO ERITYISEN ”LÄMPÖVAIKUTUKSEN” eli lämpöshokin,

joka auttaa:

• Kasvojen kohotukeen ja vartalon muotoiluun

• Ryppyjen, kaksoisleuan, ei-toivotun rasvan ja «allien» pienentämiseen ja kiinteyttämiseen ja poistoon

• Anti-inflammatorinen vaikutus; vähentää lihaskipuja ja jännetulehduksia

• Lisää aineenvaihduntaa ja rasvanpolttoa

• Lisää verenkiertoa mikroverenkierrossa

• Poistaa nesteen kertymistä  ja stimuloi imunesteitä (lymfa)

• Kaikki hoidot ovat kivuttomia ja täysin turvallisia, CE-hyväksyttyjä sekä  ilman sivuvaikutuksia

                                       LÄMPÖ, KYLMÄ JA MIKROVIRTA- SÄHKÖSTIMULAATIO HOITO ON UUSI JA JOPA VALLANKUMOUKSELLINEN MENETELMÄ JONKA VAIKUTUS ON VÄLITÖN JA KIVUTON!

Kuva1.png
Kuva1.png

                                      KYLMÄ-, LÄMPÖ-JA MIKROVIRTA- SÄHKÖSTIMULAATIO ON NYT MYÖS SUOMESSA!

Tämä laite on Cryo 21:n uusin ja edistyneempi versio.

Karolinska Institutet Ruotsissa on tutkinut rasvasolujen kylmäkäsittelyä (Cryo-hoitoa). Heidän tutkimuksensa osoittavat, että «valkoisen rasvan» kylmäkäsittely edistää verisuonien kasvua, jotka muuttavat rasvan ruskeaksi rasvaksi, jonka keho voi paljon helpommin polttaa.Kylmähoito on CE-hyväksytty täysin turvallinen ja vaaraton ilman minkäänlaisia sivuvaikutuksia. Hoito tuntuu mukavalta viilentävältä hieronnalta. LUE TUTKIMUS TÄÄLTÄ!

Kylmäkäsittely on FDA:n hyväksymä  menetelmä, täysin turvallinen ja vaaraton, ilman sivuvaikutuksia. Käsittely tuntuu vain miellyttävältä viileältä hieronnalta.

Meidän menetelmämme eroaa muista cryomenetelmistä siten, että kylmähoitopäätä liikutetaan käsin niillä alueilla, joista halutaan poistaa rasvaa. Toisissa menetelmissä elementti kiinnitetään ihoon imukupilla, tai pidetään kankaan päällä paikallaan yksi alue kerrallaan, jolloin käsiteltävä alue on erittäin rajoittunut ja paleltumavammojen riski on olemassa.

KEHITTYNYT TEKNOLOGIA

Menetelmä on yksinkertaisen nerokas, koska voimme tehdä hoitoja kaikkialla kehossa vähentäen ja poistaen käsivarsien alleja, kaksoisleukaa, vatsarasvaa ja selluliittia.

Osmo Therm on terapeuttinen ei-kirurginen menetelmä rasvanpoistoon ilman leikkausta. Hoito on uusin ns. rasvan jäädytys menetelmä, jossa liikuteltava hoitopää pitää lämpötilan -5°C ja -10°C, asteen välillä vähentäen asteittain ihoalueen lämpötilaa 34℃ asteesta 8 ℃ asteeseen. Rasvaiset rasvasolut ovat herkempiä kylmälle kuin ympäröivä alue ja rasvasolun jäähtyessä alkaa prosessi , jota kutsutaan apoptoosiksi. Apoptoosi johtaa asteittaiseen rasvasolujen degeneroitumiseen eli rappeutumiseen (lahoamiseen) ja näin kuolleiden rasvasolujen poistumiseen. Tämä tarkoittaa, että noin 20 % rasvasoluista huuhtoutuu pois kehon normaalin aineenvaihdunnan, imuneste- eli lymfajärjestelmän, kautta. Apoptoosi käynnistyy ilman, että asiakas tuntee kylmää. Hoito alueella tuntuu viileältä hieronnalta.

Koska hoidolla muotoillaan vartaloa hoitopäällä käsitellen, menetelmä toimii koko vartalolle, jopa vaikeammin saavutettaville osille. Vatsarasva, kaksoisleuka, selkäpoimut, allit, ”ratsupaikka” lonkat sekä selluliitti alueet - näitä kaikkia voidaan hoitaa.

Kuva5.png

CRYO HOITO KÄYNNISTÄÄ APOPTOOSIN RASVASOLUISSA

Kuva6.jpg

KAULAN JA LEUAN HOITO ENNEN JA JÄLKEEN

KYLMÄN, LÄMMÖN JA MIKROVIRTA-SÄHKÖSTIMULAATION YHDISTELMÄHOITO

Poikkeuksellisen kohottavan vaikutuksensa ansiosta tämä kylmähoito ehkäisee kasvojen ja vartalon ihon roikkumista. Nostamalla ja alentamalla sidekudoksen lämpötilaa sekä aktivoimalla fibroblastit tuottamaan uutta kollageenia ja elastiinia saadaan aikaan luonnollinen paine sekä jännite kudokseen.

Syvän dermiksen jäähdytys stimuloi fibroblastien toimintaa lisäämällä uusien kollageeni- ja elastiinikuitujen lisääntymissynteesiä: kun iho saa lämpöshokin, kollageenin ja elastiinin tuotanto lisääntyy, jolloin ihosta tulee kireämpi ja kimmoisampi. (Fibroblastit säilyttävät sidekudosten rakenteellisen eheyden muodostamalla sidekudokseen säiemäisiä valkuaisaineita.)

Kuva7.png

KOLME VATSAN SEUDUN HOITOA ENNEN JA JÄLKEEN

KAKSI TEHO-OHJELMAA

Mikrovirrat-sähköstimulaatiot stimuloivat prosesseja turvotuksen vähentämiseksi ns. imemällä vettä ihonalan syvimmistä kerroksista. Tämä lisää fibroblastien tuotantoa, jotka ovat niitä perussoluja kollageenin, elastiinin ja hyaluronihapon tuotannossa. Erityisesti aaltoilevien muotojensa ansiosta sähköherkkien kanavien, joita kutsutaan hydrofiilisiksi makrohuokosiksi, avautuminen alkaa, mikä taas lisää ihon pinnan läpäisevyyttä. Kaikki sarjamme tuotteet ovat mikro-ionisoituja, mikä tarkoittaa, että niiden vaikuttavat aineet pääsevät helpommin virtaamaan ns. ”voima-aidan” läpi.

Tämä tarkoittaa, että kosmetiikkasarjan Linea 21 ja 21Milan tuotteissa erityisesti tämäntyyppiseen hoitoon valmistetut aktiiviset ainesosat pääsevät toimimaan syvällä.

Kuva8.jpg
  • Rasvasolujen poistoon

  • Selluliitin poistoon

  • Nesteen poistoon

  • Turvotuksen poistoon

  • Ihon kiinteytykseen

  • Anti aging hoitoon

  • Ryppyjen vähentämiseen

  • Elastisuuden lisäämiseen

  • Mikroverenkierron stimulointiin

Haluatko hoitola

kumppaniksemme?

 

YHTEYSTIEDOT

 

Fysio Fox Oy

Jaakonkatu 2
01620 Vantaa
Puh. (09) 878 8446

E-mail: import@fysiofox.fi /

sales@fysiofox.fi

bottom of page