top of page
pexels-neosiam-579216.jpg
pexels-cottonbro-studio-4686950.jpg

Ryhdy yhteistyö-

kumppaniksemme

Voisiko Cryo21 -hoito eli kylmähoito olla se uusi lisä sinun hoitolasi kauneudenhoitoon vai toisiko se kenties uutta helpotusta kivunhoitoon fysioterapian ja hieronnan avuksi?Vai onko sinulla vielä hoitolaa ollenkaan ja haaveilet siitä?

Osmo Therm m 5 sonder_Frilagt_P5199316_WEB.png

Etsimme ihmisten auttamisesta innostuvia ja ulospäin suuntautuneita henkilöitä, joilla on kiinnostusta ihmisen anatomiaa, terveyttä, kehonhuoltoa ja hyvinvointia kohtaan.

 

Sinulla voi jo olla oma hoitola tai haluaisit ehkä perustaa sellaisen. Tarjoamme perusteellisen koulutuksen, sekä avun markkinointiin ja autamme tarvittaessa myös rahoituksen kanssa.

Tarjoamme mahdollisuuden saada omat tulot erilaisten hoitomahdollisuuksien avulla. Ilman kirurgiaa tapahtuvan rasvanpoiston lisäksi laitetta voidaan käyttää kasvojen kohotukseen ja kiinteytykseen sekä fysioterapian, hieronnan ja osteopatian avuksi vammojen hoitoon, sekä kivun lievitykseen.

 

Tarjoamme Pohjoismaiden ylellisimmän konseptin liittyen terveyteen, kauneuteen ja hoitoihin.

KANNATTAVAA =>

Sinulla on suuret mahdollisuudet hyviin tuloihin

KOULUTUS =>
Tapahtumia ja seminaareja

MARKKINOINTI =>

Mahdollisuus osallistua mainoskampanjoihin, tarvittaessa voi tilata esitteitä ja muuta myyntimateriaalia

Haluatko hoitola

kumppaniksemme?

 

YHTEYSTIEDOT

 

Fysio Fox Oy

Jaakonkatu 2
01620 Vantaa
Puh. (09) 878 8446

E-mail: import@fysiofox.fi

Lyhyesti:

Cryo21 -hoito kestää n. 30 minuuttia käsiteltävästä alueesta riippuen. Hoitaja käsittelee samaa aluetta n.15.päivän välein, sillä kestää n. 14 vuorokautta ennen kuin hajonneet rasvasolut ovat poistuneet aineenvaihdunnan sekä lymfaattisen järjestelmämme kautta.

Yleensä toivottu lopputulos saavutetaan 4-6 käsittelykerran jälkeen. Mikäli asiakkaalla on sekä vatsan alueen rasvaa, käsivarsien rasvaa (”allit”) ja kaksoisleuka, voidaan näitä käsitellä vuorotellen esim. vatsa -> 14vrk välissä -> kädet -> 14vrk välissä -> vatsa. Kaksoisleuan alueen voi hoitaa samalla kertaa kuin vartalon alueen, sillä se on niin pieni käsiteltävä alue. Kiinteytyshoitoja voidaan tehdä tiheämmin vaikka vuoroviikolla.

Matka- ja paikallaan pidettäviin laitteisiin saa kaksi erikokoista, käteen sopivaa hoitopäätä, joilla voit käsitellä koko kehon: isompi hoitopää vartalolle ja pienempi kasvoille.

vartaloanturi.png

Vartaloanturi

kasvoanturi.png

Kasvoanturi

Cryo21 laitteista löytyy paikallaan seisovia sekä kannettava malli matkustaville hoitajille.

cryo21-laite.png

Kevyt kuljettaa mukana. Laitteen mukana tulee käytännöllinen alumiinisalkku. Kannettava malli antaa sinulle enemmän vapautta ja enemmän mahdollisuuksia.

Laitteista lisää yläpalkin LAITTEET otsikon alta.

bottom of page