top of page
2fb-Cryo21-gruppebilde.png

Hoitolaitteet esteettiseen
kauneudenhoitoon ja fysioterapiaan

"21 Equipmentin ja DUI Cliniquen hoitolaitteissa tiivistyy vuosikymmenten kehitystyö, joka tuo edistyksellisen ja palkitun teknologian osaksi esteettistä kauneudenhoitoa ja fysioterapeuttisia palveluja. Kauneus ja hyvä olo on kaikkien perusoikeus".

Osmo-Therm-21-laite

Osmo Therm21

LÄMPÖ, KYLMÄ JA SYKÄYS MIKROVIRTAA 
KESTÄVIÄ JA NOPEITA TULOKSIA

Osmo Therm 21 on kehitetty esteettisen kauneudenhoidon ja fysioterapian ammattilaisten tarpeisiin. Siinä yhdistyy samassa laitteessa kaikki kylmä- ja lämpökäsittelyn edut sekä mikrovirran hoitotuloksia tehostava vaikutus. Lisätietoja laitteen ominaisuuksista löydät esitteestä ja Osmo Thermin hoito-ohjelmista.

HOITO- JA TÄYTEAINEET IHOHUOKOSIIN TURVALLISESTI JA ILMAN PISTOKSIA

Patentoitu ja palkittu DEP-teknologia (Dermoelectroporation®) mahdollistaa turvalliset, nopeat ja neulattomat täyteainehoidot ja tehostaa kasvo- ja vartalohoitojen tuloksia, kun hoitavat aineet saadaan imeytettyä myös syvempiin ihohuokosiin. DEP-menetelmässä yhdistyy ioni- ja ultraäänihoitojen sekä elektroporaation hyvät puolet, mutta haitalliset sivuvaikutukset on karsittu pois.

 

Laitteita on käytössä USA:ssa ja Euroopassa kylpylöissä, kauneushoitoissa ja esteettisiä palveluita tarjoavilla klinikoilla ja se on myös FDA:n hyväksymä vaihtoehto pistoshoidoille. Laitteen käyttöön ei vaadita lääkinnällistä koulutusta tai lääkinnällisen henkilön valvontaa. Lisätietoja löydät DEP:in esitteestä.

DEP 1.jpg

DEP

Deep Heat

INFRAPUNALLA LÄMPÖKÄSITTELYÄ

Deep Heat™ infrapunahoidon tehokkuus perustuu syvälämmön tarkkaan kohdistamiseen hoidettaville alueille. Laite soveltuu hyvin esteettisen lämpökäsittelyn lisäksi hierojille ja fysioterapeuteille ja se on helppo kuljettaa mukana myös asiakkaan luokse. Katso lisätiedot esitteestä.

KYLMÄHOITO FYSIOTERAPIAN TUKENA

PHYSIO CRYO -kylmähoito toimii hyvin fysioterapian, osteopatian, hieronnan ja kuntoutuksen tukena.

 

Kylmähoito vähentää maitohapon kerääntymisen aiheuttamaa kipua lihaksissa ja poistaa samalla myös lihasjännityksiä. Se lieventää vammoista syntyneiden vaurioiden oireita ja vähentää tulehduksia lihaksissa ja jänteissä. Lisätietoja löydät esitteestä.

RATKAISU HIUSTENLÄHTÖÖN JA
HIUSPOHJAN ONGELMIIN

Kylmähoidolla yhdessä Grow™ -tuotteiden kanssa on todistetusti myönteiset vaikutukset hiustenkasvuun ja päänahan maltillinen kylmähoito aktivoi hiustupen toimintaa.

Lisäksi kylmähoito stimuloi päänahan verenkiertoa ja se tuo lisää ravinteita myös hiusjuuriin. Lisätiedot löydät esitteestä.

21-Equipment_logo
DEP presentasjon_Engelsk_Sivu_28_Kuva_0001.jpg
bottom of page